NL Doet: GOUDasfalt doet GROEN op 10 maart

NL Doet: GOUDasfalt doet GROEN op 10 maart

GOUDasfalt doet op zaterdag 10 maart mee met NL Doet en gaat die dag verder met de vergroening van het terrein. Zin om lekker buiten aan de slag te gaan met een gezellige groep enthousiaste mensen? Kom dan van 10.00 – 16.00 u. helpen bij ‘GOUDasfalt doet Groen’ aan de Gouderaksedijk 32 in Gouda.

Er zijn verschillende klussen zoals snoeien in het ‘vloedbosje’, kweekbakken maken voor de warmoezerij, haag langs de dijk verzorgen en er wordt een begin gemaakt met de aanleg van het dijkje en looppad rondom het terrein. Ga vast in je kelder, schuur of zolder op zoek naar snoeischaar, werkhandschoenen/werkschoenen, (lies)laarzen en zo meer. Heb je dat niet, ook geen probleem. Groene vingers zijn deze dag niet noodzakelijk. Gewoon komen helpen! En uiteraard zorgen we voor een heerlijke lunch.

Handig als je laat weten dat je komt helpen ivm voorbereidingen voor de lunch.

2018-03-11T11:55:10+01:004 maart 2018|Categories: reuring, Vrijwilligers|