Leer! beleef! speel! ontdek! ontmoet!

Leer! beleef! speel! ontdek! ontmoet!

Vanaf donderdag 15 februari starten 3 groepen kinderen van de Goudse basisscholen, via de Brede School i.s.m vrijwilligers van GOUDasfalt, met leuke creatieve activiteiten. Inschrijven was mogelijk tot 15 januari.

Recycle Aterlier kids (voor groep 4 & 5)
Ontdek wat je allemaal kunt maken van gebruikte materialen. Dingen die je normaal gesproken gewoon weg gooit, krijgen een nieuwe bestemming. Zo maak je van NIETS weer IETS. Zelfs de plek waar het wordt gegeven, op GOUDasfalt, is een vorm van hergebruik.
Manon Bossard van De Kunst van Kringloop laat al 7 jaar zien hoe het ook kan. En iedereen kan het, er is geen kunst aan.

Wilgentakken knotten & vlechten XL (voor groep 6 & 7)
Voor enthousiaste bouwers, om met landschapskunstenaar Johan Sietzema een Land-Art kunstwerk te bouwen op GOUDasfalt. Doe je mee? Ook je ouders zijn welkom om te helpen!
De eerste twee lessen worden er wilgen geknot o.l.v. Marjan van Alphen en de lessen daarna bouwen we samen aan een echt kunstwerk van wilgentakken!

Houtbewerking ‘Kunstige buitenmeubels’ (voor groep 8)
In deze lessen maak je samen een kunstwerk/voorwerp uit hout, leer je eenvoudige handgereedschappen te hanteren en hout op verschillende manieren te bewerken. In deze 6 lessen van 1,5 uur word je begeleid door een echte kunstenaar Jan Mostert op het mooiste terrein van Gouda.

De lessen zijn op donderdag 15, 22 februari, 8, 15, 22 en 29 maart en duren van 15.30 – 17.00 u.
Locatie: GOUDasfalt, Gouderaksedijk 32, Gouda.

2018-03-04T20:00:44+01:0022 januari 2018|Categories: Maatschappelijke organisaties|