Meer dan handen Vrijwilligersprijs: GOUDasfalt genomineerd

Meer dan handen Vrijwilligersprijs: GOUDasfalt genomineerd

GOUDasfalt is genomineerd voor de Meer dan handen Vrijwilligersprijs in de categorie Lokale vrijwilligersprojecten. Deze prijzen worden sinds 2011 uitgereikt door de staatssecretaris van VWS aan bijzondere en inspirerende vrijwilligersorganisaties, -projecten en –initiatieven.

Uit bijna 150 aanmeldingen heeft de selectiecommissie zes projecten gekozen om aan een vakjury voor te leggen. Op 2 februari wordt de winnaar van de juryprijs bekend gemaakt.

Stemmen voor publieksprijs
Daarnaast dingt GOUDasfalt ook nog mee naar de publieksprijs. Daarvoor hebben we de stemmen van Gouda en omstreken hard nodig. Laat je stem horen via www.vrijwilligersprijzen.nl/initiatief/goudasfalt.

Vergeet vooral niet na het uitbrengen van je stem te reageren op de bevestigingsmail, anders geldt je stem niet. Stemmen kan tot en met 30 januari. Omdat elke stem telt, vragen we je deze stemoproep ook te delen in je naaste omgeving en/of via sociale media. Zegt het voort!

2018-02-03T12:03:59+01:0014 januari 2018|Categories: Vrijwilligers|