Parkeren op GOUDasfalt tijdens Gouda bij Kaarslicht

Parkeren op GOUDasfalt tijdens Gouda bij Kaarslicht

GOUDasfalt is op vrijdag 15 december vanaf 11 uur tot 23 uur open als parkeerterrein voor bezoekers van Gouda bij Kaarslicht. Op GOUDasfalt is het al gezellig en komt u meteen in de sfeer bij de koek-en-zopie.

Parkeerders kunnen met pontje GEIN overvaren naar De Veerstal, tegenover molen ’t Slot. Daar steekt u de weg over en wandelt u zo de stad in via de Oost- dan wel Westhaven, waar meteen de eerste lokaties al te vinden zijn. Of u loopt naar de fraai verlichte schepen in de Museumhaven. De ‘kaarslichtceremonie’ bij de grote kerstboom op De Markt begint om 19.00 uur.

Kosten en bereikbaarheid
Het parkeren van een personenauto op het terrein van GOUDasfalt kost die dag 7€ (contant te betalen), inclusief de overtocht met pontje GEIN voor alle inzittenden. Het terrein van GOUDasfalt ligt aan de Gouderaksedijk 32, 2808 NG Gouda. Dus krijg je gasten die dag: maak hen hierop attent!

Bekijk het uitgebreide programma van Gouda bij Kaarslicht.

2017-12-06T21:02:05+01:004 december 2017|Categories: reuring|Tags: |